Contra: "Profit de experienţa de la FC Timişoara pentru a putea ajunge în Spania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, pentru cotidianul Marca de marţi, că profită de experienţa de la FC Timişora pentru a ajunge, într-o zi, la o echipă din campionatul Spaniei, prioritate în acest sens fiind Getafe.

"Cosmin Contra are o nouă viaţă. De opt etape este jucător-antrenor la FC Timişoara şi lucrurile nu ar putea merge mai bine. La finalul săptămânii, echipa sa s-a impus, scor 2-0, cu liderul campionatului, iar acum echipa este la doar un punct de primul loc în Români", notează Marca, într-un articol intitulat: Contra, noua senzaţie a băncii tehnice.

"Tot ce trăiesc acum este nou. Sunt jucător-antrenor şi îmi merge bine. Joc doar 15 minute în câte un meci pentru a înlocui pe alt coechipier şi pentru că am experienţă, însă în principal sunt implicat în munca de antrenor. Mi-ar plăcea să revin în Spania a antrenor, iar Getafe ar fi o prioritate", a declarat Contra pentru Marca.

La FC Timişoara, Contra are doar rezultate pozitive. "Am acumulat 20 de puncte din 24 posibile de când sunt antrenor şi avem şanse la titlu. Personal, cred că aceasta este o echipă care mă va ajuta să acumulez experienţă, mai ales că este o mare echipă a campionatului românesc care a jucat în Liga Campionilor".

Marca notează că este curios faptul că tehnicianul Cosmin Contra nu are diplomă de antrenor, ci o licenţă care îi permite să fie antrenor timp de un an. "Începând din ianuarie mă voi ocupa să-mi iau licenţa Pro, pentru a putea antrena orice orice din lume. Acum am licenţa A", a afirmat Contra.

Cosmin Contra vrea să revină în Spania: "Aş fi încântat. Vreau să revin în Spania şi cu cât mai repede, cu atât mai bine. Profit de experienţa la Timişoara pentru a fi cât mai bun şi pentru a putea ajunge într-o zi la vreo echipă din campionatul Spaniei. Mereu am spus că sunt recunoscător clubului Getafe pentru tot ceea ce am trăit aici. Dacă va veni vreo ofertă din Spania, va fi binevenită, dar una de la Getafe ar avea prioritate. Inclusiv pentru a fi antrenor secund sau tehnician de casă pentru a acumula experienţă. Mi-ar plăcea să am vreo ocazie în acest sens", a afirmat Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite