Contra: "Convocarea a trei jucători timişoreni la naţionale înseamnă că lucrurile merg bine aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Antrenorul Cosmin Contra a declarat că se bucură de faptul că trei jucători de la FC Timişoara au fost convocaţi la echipe naţionale şi crede că prezenţa lor la loturi înseamnă că lucrurile merg bine la formaţia sa.

"Convocarea a trei timişoreni înseamnă că lucrurile merg bine aici, că ne facem treaba bine. Dacă Zicu nu ar fi fost un pic accidentat, am fi avut patru, trei la naţionala României şi unul la naţionala Muntenegrului. Prin jocul pe care l-au făcut, au convins antrenorii să-i convoace la echipele naţionale, iar asta trebuie să fie un imbold pentru ceilalţi", a afirmat Contra.

Tehnicianul a adăugat că îşi doreşte ca Dan Alexa, aflat din nou la prima reprezentativă, să mai prindă un contract în străinătate, chiar dacă are vârsta de 31 de ani. "Alexa mi-a spus că este foarte fericit pentru că a fost convocat, iar eu mă bucur foarte mult pentru el şi speră că, dacă se va apela la el, să facă un meci bun contra Italiei şi, chiar dacă are 30-31 de ani, să mai prindă un contract afară", a spus Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite