Continuă seria amicalelor: Dunărea Galaţi - Steaua II 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Viorel Tănase continuă seria meciurilor de verificare. Problema omogenizării este la ordinea zilei la toate echipele din eşaloanele doi şi trei, care se află în preajma startului oficial în noul sezon.

Sâmbătă, cu două săptămâni înainte de începerea noului campionat, FCM Dunărea a susţinut al cincilea meci de verificare. Parteneră de joc a fost echipa a doua a Clubului Steaua, cu care se întâlnise şi cu o săptămână în urmă.

Atunci, în Capitală, a fost 2-1, în timp ce alaltăieri gălăţenii s-au impus cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat în primul mitan: o centrare de pe flancul stâng al lui Cristea, mingea l-a găsit pe Pribac, şi acesta, cu capul, a fructificat. Acelaşi Pribac a mai irosit o situaţie de unu la unu cu portarul. În general Dunărea a controlat jocul şi, în pofida căldurii, şi-a creat şi alte situaţii de poartă.

Viorel Tănase ne-a declarat că este mulţumit de evoluţia echipei, jucătorii rezolvând bine fazele meciului şi indicaţiile conducerii tehnice.
„Unsprezecele" de start - unul care prinde contur - s-a prezentat astfel: Mindileac - Agache, Marin, Daniel Florea, D. Popescu - Cioinac, Velescu, Pribac, V. Munteanu, Cristea, Cârjan.

Pe parcursul partidei au mai intrat în joc portarii Posteucă şi Vlasie, plus jucătorii de câmp Enache, Cristescu, Bostan, Grosu, Cojocaru, Petică, State şi Căldăraru.

Până la sfârşitul perioadei precompetiţionale FCM Dunărea mai are programate două meciuri de verificare: pe 11 august - acasă, cu CF Brăila şi 14 august - în deplasare, la CSM Focşani (din Liga a III-a).

Sursa: "Viaţa Liberă"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite