Contestaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu câteva zile înaintea meciului din Supercupă, atmosfera e tulbure la Dinamo şi la CFR Cluj.

Dinamo - CFR Cluj e meciul care deschide noul sezon şi care se joacă sâmbătă, de la ora 21.00 (Pro TV), pe „Arena Naţională". Niciuna dintre cele două echipe nu a strălucit în perioada de pregătire. La CFR Cluj e aceeaşi problemă dintotdeauna, apărarea fragilă, ecuaţie încă nedescifrată de Ioan Andone. Viktoria Plzen le-a dat trei goluri ardelenilor, meci după care Iuliu Mureşan a tras semnalul de alarmă: „Nu avem nicio şansă să ajungem în grupele Ligii Campionilor cu acest joc. Primim goluri mult prea uşor", a spus preşedintele de la CFR.

Bonetti, pus la zid

De partea cealaltă, Dario Bonetti şi-a salvat postul în sezonul trecut câştigând Cupa României, însă rămâne într-o postură ingrată. Susţinut doar de suporteri şi de Nicolae Badea, italianul e atacat puternic din exterior, mai ales după rezultatele ridicole din amicale: două victorii (cu echipe de amatori), o remiză şi şase înfrângeri!

Liderul „opoziţiei" e Ioan Becali. „La Dinamo e debandadă totală. Responsabilitatea trebuie să fie a corpului tehnic şi a conducătorilor, a acţionarilor care nu au avut măcar o discuţie cu acest staff tehnic. Şefii habar nu au, ei nu ştiu ce se petrece acolo şi nici antrenorii nu raportează. În plus, Bonetti costă de trei ori mai mult ca Ciobotariu",  a spus impresarul la DolceSport.

Bilete la Supercupă

Lojă - 1.200 de lei
VIP 1 - 600 de lei
VIP 2 - 400 de lei
Tribuna a 2-a - 80 de lei
Peluzele - 30 de lei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite