Constantin Hogea: "Tulcea e pregatită pentru Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Constantin Hogea
Primarul Constantin Hogea

Primarul oraşului Tulcea, Constantin Hogea, susţine că divizionara secundă Delta Tulcea are ca obiectiv, în acest sezon, promovarea în primul eşalon.

"Obiectivul major este promovarea în Liga I. Anul trecut am avut din nou un parcurs de excepţie, iar Delta Tulcea a realizat 12 victorii consecutive, rezultat de excepţie în istoria fotbalului din Liga a II-a din România. Rolul meu, ca primar al oraşului şi ca susţinător al echipei, este să creez resurse financiare pentru a duce clubul mai departe şi nu îmi e uşor. Meritul aparţine jucătorilor băncii tehnice de la FC Delta", a declarat Hogea, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", realizată de Horaţiu Sima.

Primarul a precizat că încearcă să aducă şi Consiliul Judeţean Tulcea în sprijinul echipei, după ce a primit promisiuni din partea persoanelor particulare din oraş: "La Liga I sunt cel puţin duble cheltuielile, dar suntem pregătiţi pentru acest lucru. Am avut întrevederi cu persoane particulare din Tulcea şi am primit promisiuni ferme că se vor alătura echipei, în cazul unei promovări în prima ligă. Vor reuşi să preia cotă parte din cheltuielile presupuse de participarea în primul eşalon. Ne mai gândim şi la drepturile de televizare, chiar dacă nu mai sunt aşa de mari. Determinarea e mare şi ne dorim şi ca susţinerea financiară să fie pe măsură. Ducem tratative şi cu colegii de la Consiliul Judeţean, pentru a-i aduce şi pe ei alături de echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite