Conducerea clubului FC Vaslui susţine că Lopez Caro este cu salariul la zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un comunicat de presă, conducerea FC Vaslui dezminte informaţia potrivit căreia Juan Ramon Lopez Caro nu şi-a primit din luna iulie salariul la Vaslui.

"Putem demostra cu documente legale platile la zi facute catre antrenor. Nu intelegem comportamentul mincinos al antrenorului si avocatilor sai prin care inflameaza presa din Spania si Romania cu tot felul de aberatii.

Referitor la declaratiile mincinoase legate de legitimatia lui Alejandro Campano, Lopez Caro uita ca i s-a comunicat ca are in lot 5 jucatori mult mai buni decat acest Campano, dar antrenorul insista sa-l introduca in formatie, deoarece Lopez Caro i-a intocmit contractul la club. Practic, acestea nu sunt altceva decat inventii grosolane menite sa victimizeze un personaj care numai la antrenorat nu ii este gandul.

Profesionalismul lui Lopez Caro este indubitabil pus sub semnul intrebarii de decizia sa de a da nu mai putin de 7 zile libere echipei, constient, sau mai bine zis inconstient fiind de slaba pregatire fizica a jucatorilor. In acest moment sunt clare intentiile si interesul antrenorului fata de aceasta echipa. Obligatia jucatorilor este de a fi punct cu pregatirea fizica, prin urmare acestia sunt asteptati la antrenamente dupa un program ce le va fi comunicat.

Daca tot afirma ca este responsabil de rezultatele echipei poate explica public de ce am pierdut atatea jocuri, de ce am rata calificarea in grupele Europa League, sau mai recent eliminarea de catre o divizionara B din Cupa Romaniei. Ne convinge astfel in fiecare zi ca este responsabil de declaratii iresponsabile.

In final ne manifestam dezgustul fata aceste practici, care nu fac cinste unui antrenor care a trecut prin curtea lui Real Madrid, nefacand altceva decat sa stirbeasca imaginea unui club care i-a pus absolut totul la dispozitie", se arată în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite