Conducerea FRF: „Ne vom prezenta la DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile par a fi pus stăpânire totală pe fotbalul românesc. În ultimii ani, în România, sportul-rege a fost mai mult prezent pe la DNA decât pe stadioane. Acum, a venit rândul conducătorilor de la FRF de a da socoteală în faţa anchetatorilor.

Ştirea potrivit căreia Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir se vor prezenta zilele viitoare la DNA, unde sunt anchetaţi penal în cazul dezafilierii clubului Universitateai Craiova a produs iritare în rândul oficialilor FRF. Aceştia au remis azi presei un comunicat în care spun că se vor prezenta la DNA. Iată comunicatul:

„FRF vă asigură că va răspunde tuturor invitaţiilor oricărei instituţii publice de a lămuri orice aspect în legătură cu activităţile sportive din cadrul acesteia, motiv pentru care a pus la dispoziţia organelor de urmărire penală toate documentele solicitate până în prezent.

De asemenea, toate persoanele ce vor fi invitate la DNA se vor prezenta pentru a clarifica orice neînţelegere ivită în legătură cu interpretarea normelor sportive în vigoare.

Menţionăm faptul că, la data de 19.10.2011, DNA a dispus restituirea în original a tuturor documentelor ridicate de la SC CENTRUL DE FOTBAL MOGOŞOAIA SRL cu referire la dosarul 316/P/2011, fapt ce dovedeşte o corectă înregistrare şi evidenţiere scriptică a tuturor activităţilor din cadrul acestui centru sportiv“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite