Condescu: "Nu cred că Grigoraş va pleca, este un om cu capul pe umeri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că nu crede că tehnicianul Petre Grigoraş va pleca de la echipă, dar a recunoscut că antrenorul are dreptate în cazul unor jucători transferaţi.

"Nu cred că Grigoraş va pleca, e un om cu capul pe umeri!Nu am timp acum să analizez situaţia, dar Grigoraş are şi el dreptate în ceea ce priveşte transferurile de jucători. Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lunii februarie. La fel şi cu Lazăr sau Neagu, care sunt jucătorii noştri şi trebuiau să aibă drept de joc acum. Mai greu erau de rezolvat situaţiile în cazul lui Lemnaru şi al lui Dobroiu care au fost luaţi mai târziu", a spus Condescu, care urmează să discute cu antrenorul după meciul cu Gloria Bistriţa, programat vineri.

Petre Grigoraş, care a declarat, miercuri, că va analiza serios situaţia şi se gândeşte chiar şi la despărţirea de Pandurii. "E primul meci acasă, dacă vom reuşi să câştigăm e foarte bine, dacă nu trebuie să ne acceptăm situaţia. Sper din tot sufletul să câştigăm, după care va trebui să avem o discuţie pertinentă cu preşedintele despre tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă pentru că nu poţi merge în necunoscut aşa permanent", a spus Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite