Condescu: "Maxim nu este de vânzare nici pentru zece milioane"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a declarat, la Digi Sport, că mijlocaşul Alexandru Maxim, care se află în atenţia Stelei, nu este de vânzare nici pentru zece milioane de euro.

"Noi sperăm să facem o figură frumoasă anul acesta, iar la anul chiar mai mult. Anul acesta nu se pune în niciun caz problema transferării lui Maxim sau al vreunui alt jucător. I-am spus lucrul acesta deja domnului Becali. Şi aşa avem cinci jucători la Steaua, dacă mai dăm patru ce facem, Pandurii II? Steaua poate să ne pună şi zece milioane pe masă pentru Maxim. Noi nu suntem o echipă nevoită să vândă jucători pentru a rămâne în prima ligă", a spus Condescu.

Marin Condescu a afirmat că i-a promis antrenorului Petre Grigoraş că nu va renunţa la niciun jucător important, dacă acesta îşi va prelungi contractul până în 2014. "În momentul în care am negociat cu domnul Grigoraş prelungirea contractului până în 2014, i-am promis că până în 2014 acei jucători pe care îi consideră indispensabili pentru Pandurii, nu vor pleca", a adăugat Condescu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să-l transfere pe Alexandru Maxim. "Maxim, da, e un jucător care trebuie să fie la Steaua. Dacă vom putea să îl luăm bine, dacă nu, asta este. El e fotbalist, l-am văzut mai de mult. El aseară a debutat cu tupeu la naţională. Despre Maxim o să discutăm la iarnă, acum s-a terminat cu transferurile", a spus Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite