Chiajna a pierdut amicalul cu naţionala Coreei de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concordia Chiajna şi-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya şi s-a întors ieri în ţară. În total, ilfovenii au disputat patru amicale în Turcia, înregistrând un egal şi trei înfrângeri.

Luni, elevii lui Liţă Dumitru au întâlnit echipa românilor Marian Aliuţă şi Adrian Neaga, Neftci Baku, în faţa căreia a cedat cu scorul de 3-0. Concordia a dat miercuri piept cu naţionala Coreei de Nord, calificată la turneului final al Campionatului Mondial din Africa de Sud. Asiaticii au câştigat cu 3-1, pentru ilfoveni punctând Davragiu. Tot el a mai trimis o dată mingea în bară, fiind imitat de Gardoş.

Conducerea tehnică consideră că pregătirea din Antalya a fost benefică în vederea returului, singura nemulţumire fiind calitatea arbitrajelor. Adrian Bumbescu a declarat pentru www.liga2.ro că două dintre golurile coreenilor au fost marcate din poziţii clare de offside: "Am fost privaţi de arbitraj, centralul austriac a tras pe faţă cu coreenii. Două dintre goluri au fost marcate din offside. Sunt mulţumit de munca băieţilor în această perioadă. În amicale s-au remarcat mai ales cei din linia de fund, iar în faţă Diniţă şi Oae. Jucătorii nou-veniţi, Răduca, Ilici şi Stoica, mai au de tras până să se integreze în echipă, dar au dat un randament bun. Mai ales Stoica, el fiind un jucător polivalent, putând să joace fundaş central, pe bandă sau la închidere".

În funcţie de condiţiile meteorologice, ilfovenii îşi vor stabili programul de meciuri amicale pe care le vor disputa până la startul returului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite