Conceicao a demisionat de la Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cuFC Braşov, după o întâlnire de câteva ore cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Iosif Kovacs.

Antrenorul Antonio Conceicao a părăsit miercuri dimineaţă cantonamentul echipei din Portugalia, iar seara a ajuns la Braşov. Tehnicianul portughez a declarat marţi, în presa portugheză, că este nemulţumit campania de transferuri a clubului. "Va trebui să vorbesc cu oficialii echipei FC Braşov, pentru că nu pot continua aşa. Îmi lipsesc cinci-şase jucători", a afirmat Conceicao în A Bola.

 Antonio Conceicao a spus, la finalul lunii mai, că îşi va prelungi contractul cu FC Braşov, dacă patronul Ioan Neculaie îi va aduce jucătorii pe care el i-a cerut pentru ca echipa să poată avea drept obiectiv sezonul viitor clasarea pe locurile 1-5.

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat, la iunie, că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului tehnicianului Antonio Conceicao.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite