Conceicao: "Nu meritam acest rezultat, nu am fost inferiori Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat că jucătorii săi sunt trişti pentru că nu au reuşit să scrie o pagină de istorie pentru club şi oraş, menţionând că formaţia sa nu merita să nu se califice în finala Cupei României, nefiind inferioară celei mai titrate echipe din România.

"Suntem foarte trişti pentru ce s-a întâmplat în această seară, nu am reuşit să scriem o pagină de istorie pentru acest club şi acest oraş. Din punctul meu de vedere, tactic am controlat jocul, dar a venit finalul cu acea execuţie de excepţie, care a reuşit să califice adversarul în finală. Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au răspuns la tot ce le-am cerut încă de la venirea mea la FC Braşov, este un rezultat nedrept pentru ei. Nu meritam acest rezultat, am jucat o dublă manşă cu cea mai titrată echipă din România şi nu se poate spune că am fost inferiori", a spus Conceicao în conferinţa de presă de după meci.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite