Conceicao: "Contra Stelei, putem face istorie! Vom lupta până la moarte pentru Cupă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-1, din etapa a XXXII-a a Ligii I, că jucătorii săi se vor lupta "până la moarte" pentru a trece se Steaua în semifinalele Cupei României.

"Miercuri avem o şansă mare de a fi în finală. Trebuie să dăm totul pe teren. Sunt şanse mari să facem istorie pentru Braşov. Nu ştiu dacă este bună sau nu schimbarea de antrenor de la Steaua. Îi respect foarte mult pe adversari, dar noi avem jucători de calitate, care pot decide un joc. Va fi foarte important să fim la capacitate maximă şi sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, mai ales că jucăm acasă şi îi avem şi pe suporteri alături de noi. Nu ştiu dacă m-a vrut sau nu Gigi Becali, n-am avut nicio discuţie cu dânsul. Tot ce vreau să spun este că jucătorii se vor lupta până la moarte pentru a ajunge în finala Cupei", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao a precizat că şi-a dorit victoria în meciul cu Sportul pentru ca FC Braşov să îşi asigure menţinerea în Liga I: "Fiecare meci pentru noi este foarte important, mai ales că nu eram scăpaţi de retrogradare. Am vrut să câştigăm astăzi pentru a îndeplini primul obiectiv. Îi felicit pe jucători pentru performanţa făcută de când am venit eu până acum. Au dat doadă de caracter şi de spirit de sacrificiu. Astăzi am încercat să odihnesc câţiva jucători care au evoluat mai mult în această perioadă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite