Comisia Tehnică a FRF l-a reclamat pe Şumudică la Comisia de Disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat că a depus un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva antrenorului Marius Şumudică deoarece şi-a dat pantalonii jos în cadrul conferinţei de presă de la finalul meciului Rapid - Unirea Urziceni.

"Comisia Tehnică a decis să îl reclame pe antrenorul Marius Şumudică la Comisia de Disciplină pentru gestul făcut la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Urziceni atunci când şi-a dat pantalonii jos. Gestul său nu este normal pentru un antrenor, mai ales la o echipă de talia Rapidului", a spus Mircea Rădulescu.

Vineri seară, la intrarea în sala în care a avut loc conferinţa de presă de la finalul partidei Rapid - Unirea Urziceni, întrebat cum a rezistat la frig, antrenorul Marius Şumudică şi-a tras pantalonii în jos, rămânând în egări, şi a spus: "Stau bine. Uite aşa am rezistat. Nici nu ştiu ai cui sunt, i-am împrumutat. Asta apropo că mai strigă câte unii că Şumudică o are mică". Tehnicianul şi-a ridicat apoi pantalonii şi a început conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite