Comisia de Disciplină a respins contestaţia lui Dinamo legată de meciul cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantin  (în alb) a evoluat un singur meci pentru Vaslui, cu Dinamo, dar nu avea drept de joc
Marius Constantin (în alb) a evoluat un singur meci pentru Vaslui, cu Dinamo, dar nu avea drept de joc

Comisia de Disciplină a LPF a respins ca inadmisibilă contestaţia FC Dinamo cu privire la valabilitatea legitimării de către FC Vaslui a unor jucători folosiţi în partida directă din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

"FC Dinamo 1948 vs. SC Vaslui - plângere pentru nevalabilitate legitimare jucători - În baza art.26.3, lit.a din ROAF respinge cererea formulată de FC DINAMO ca inadmisibilă", se arată în comunicatul publicat, joi, pe site-ul oficial al LPF.

Conducerea clubului Dinamo a contestat dreptul de joc al fundaşului Marius Constantin pentru FC Vaslui în partida cu echipa bucureşteană, solicitând ca echipa moldoveană să piardă meciul la masa verde. Plecat de la Rapid din postura de jucător liber de contract, Marius Constantin a semnat la 8 septembrie un contract valabil trei ani cu FC Vaslui. El a evoluat într-o singură partidă în tricoul noii sale echipe, FC Vaslui - Dinamo, scor 3-1. După acest meci FC Vaslui nu l-a mai folosit deoarece a primit o adresă din partea UEFA prin care i s-a transmis că ridicarea interzicerii de a efectua transferuri se aplică doar asupra jucătorilor aflaţi la final de contract şi nu a celor care îşi reziliază contractul. Gruparea moldoveană are interdicţie la transferuri din partea FIFA în urma litigiului cu fotbalistul Marko Ljubinkovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite