AUDIO Comentatorul Ilie Dobre şi-a depăşit propriul record: A strigat "gol" timp de 31 de secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dobre a doborât recordul mondial
Ilie Dobre a doborât recordul mondial

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a doborât un nou record mondial în timpul partidei dintre Voinţa Sibiu şi Oţelul Galaţi. World Record Academy a anunţat că angajatul Radio România Actualităţi a strigat "gol" timp de 31 de secunde fără să respire.

Comentatorul a strigat timp de mai bine de jumătate de minut "gol" după ce Gabriel Paraschiv a marcat pentru Oţelul Galaţi, scrie WRA.

"Aici este vorba de pasiune pentru sport şi, mai ales, pentru transmisiunile directe pentru că aici este adevărata meserie. Este cel de-al treilea record al meu, după cel de 27 de secunde fără respiraţie şi de cel de 42 de secunde cu respiraţie şi sper să nu fie nici ultimul pentru că voi comenta meciuri cu aceeaşi pasiune şi de acum încolo. Portughezii şi spaniolii mai comentează mult golurile, dar sunt departe de aşa performanţe, iar în America de Sud sunt de obicei câte doi comentatori, iar anunţarea unui gol nu durează mai mult de 13-14 secunde", a declarat Dobre pentru realitatea.net.

Practic, Dobre şi-a depăşit miercuri seara propriul record, stabilit în 2011, când a strigat "gol" timp de 27 de secunde în timpul meciului dintre Gaz Metan Mediaş şi KUOS Kuopio.

Comentatorul deţine şi recordul mondial pentru cea mai lungă "celebrare a unui gol", de data aceasta cu pauză de respiraţie - 42 de secunde, stabilit în timpul meciului România - Bulgaria, din 2 septembrie 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite