Coman şi-a asigurat postul de rezervă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de la la Ploieşti, în timpul amicalului cu Astra, a fost picătura care a umplut paharul răbdării conducătorilor. Cu o săptămână înaintea primei etape din retur, cearta Coman–suporteri–Bornescu s-a redeschis. Primul a fost înjurat de galerie în meciul amical cu Astra Ploieşti de sâmbătă şi a cedat.

Portarul a fost eliminat pentru un fault dur, iar în momentul în care a părăsit terenul le-a făcut gesturi de ameninţare fanilor care
l-au contestat şi i-au cerut să meargă la altă echipă.

Chiar dacă la nivel declarativ, oficialii sar în apărarea lui Coman, lucrurile stau altfel în realitate. Întrebat dacă vede o rezolvare în scandalul Coman - suporteri, unul care pare fără sfârşit, „Vamă" a reacţionat nervos:

„De ce să fie o rezolvare? Pentru mine nu anunţă nimic acest scandal, chiar dacă e cu puţin timp înainte de a începe campionatul. Nu există niciun caz Coman-suporteri!".

Totuşi, într-o discuţie cu Dani Coman, preşedintele Rapidului l-a anunţat pe „Robocop" că în retur va fi doar rezerva lui Bornescu! Goalkeeperul de 31 de ani va reveni în primul „11" numai dacă „Pepe" va avea probleme medicale sau dacă va greşi decisiv într-un meci.

Coman: „Unii te plac, alţii nu!"

Dani Coman a schimbat ieri tonul, declarând că îi înţelege pe suporteri.

„E ceva normal să mai existe şi lucruri de-astea. Se întâmplă pe stadioane. Au fost câţiva care m-au înjurat. Unii te plac, alţii nu. Sunt convins că nu au nimic personal cu mine. Eu îmi doresc ca cine e cel mai bun dintre mine şi Bornescu să apere în prima etapă. Oricum, nici nu se pune problema să plec de la Rapid, mai ales că mai am trei ani de contract", a afirmat „Robocop".

Istoricul scandalurilor Coman-suporteri


5 septembrie 2010 -Dani Coman „a încasat" primele fluierături de la revenirea în Giuleşti în timpul amicalului cu Şahtior. „Rapidiştii adevăraţi nu m-ar înjura niciodată", a spus atunci goalkeeperul.

6 noiembrie 2010 - După ce a aflat că fanii au făcut presiuni mari pentru ca Bornescu să fie titular în derby-ul cu Steaua, Coman a lipsit nemotivat, două zile, de la antrenamente.

18 noiembrie 2010 - Înainte de întâlnirea cu Universitatea Cluj, Coman a declarat că fanii care îl înjură sunt doar nişte „laşi".

28 noiembrie 2010 - După înfrângerea cu FC Braşov (0-2), Dani a făcut o criză de nervi întrucât suporterii l-au huiduit în permanenţă. La final, furios, a aruncat cu telefonul mobil în autocar sub ochii antrenorului Marius Şumudică!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite