Coman revine în poarta Rapidului după doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică va face la meciul de mâine cu Petrolul (ora 20.30, Sport.ro), din 16-imile Cupei României, mai multe modificări în primul 11, faţă de întâlnirea din campionat cu Craiova. Goalkeeperul Dani Coman aşteaptă şi el o şansă din partea lui Şumi.

Experimentatul portar a semnat în urmă cu o lună un contract pe trei sezoane cu formaţia alb-vişinie şi a bifat doar o repriză în amicalul cu Şahtior, disputat în urmă cu două săptămâni. Suporterii l-au huiduit şi au strigat numele lui Mircea Bornescu, însă Coman a mărturisit că fanii adevăraţi ai alb-vişiniilor nu l-ar înjura niciodată. În meciurile oficiale însă, Coman a fost uitat pe banca de rezerve.
Portarul care făcea meciuri mari pentru Rapid în Cupa UEFA a primit asigurări că va redebuta într-un meci oficial în partida din Cupa României de mâine cu Petrolul. Pepe Bornescu este extrem de iubit de către galeria Rapidului, iar evoluţiile sale din ultima perioadă nu-i dau lui Şumudică motive să-l scoată din primul 11.

Cu toate acestea, Şumi a decis ca la Cupă să apere Coman, pentru a nu-l scoate de tot din formă. Cel poreclit „Robocop" nu a mai evoluat într-un meci oficial în Giuleşti din mai 2008, când Rapidul a pierdut pe teren propriu împotriva celor de la UTA Arad, scor 2-3.

Spadacio s-a enervat pe Şumudică

Marius Şumudică l-a înlocuit pe Juliano Spadacio în minutul 78 al partidei cu Universitatea Craiova, iar brazilianul a luat foc. Imaginile cu fotbalistul, care a fost titular în toate partidele acestui sezon, demonstrau clar că acesta s-a enervat pe decizia antrenorului său. „Este normal să se supere Spadacio. A avut câteva ocazii bune de gol şi nu a putut să le transforme", a spus Şumi la finalul întâlnirii de la Craiova. Spadacio are cel mai mare contract în Giuleşti: 280 de mii de euro.

Angajamentul brazilianului expiră în vara lui 2011, iar până în acest moment niciun oficial nu i-a propus prelungirea angajamentului la echipa din Grant.

Lazăr este apt de joc

Mijlocaşul giuleştenilor, Costin Lazăr, a lipsit în partida cu Universitatea Craiova din cauza problemelor la spate, dar ieri s-a antrenat normal alături de coechipierii săi. Căpitanul giuleştenilor poate juca astfel în meciul pe care Rapid îl va disputa în 16-imile Cupei României împotriva Petrolului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite