Coman îl apărăr pe Tătăruşanu: "În tur s-a poziţionat perfect, iar în retur a fost ghinionist! Nu merită un asemenea tratament!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman
Dani Coman

Ciprian Tătăruşanu a fost crucificat de mass-media şi de Gigi Becali după dubla cu Twente Enschede, din Liga Europa, punându-i-se în cârcă ambele goluri primite şi implicit ratarea calificării. Un coleg de suferinţă îi ia însă apărarea necondiţionat.

Deşi îi este rival, rapidistul Dani Coman spune că ceea ce i se întâmplă lui Tătăruşanu este o mare nedreptate şi îi arată cu degetul pe colegii din câmp. "Am rămas stupefiat despre ceea ce s-a spus! Este un portar tânăr şi titularul echipei naţionale, nu merită un asemenea tratament. La golul pe care l-a primit în tur, nu a greşit cu nimic, s-a poziţionat perfect pentru un şut, 9 din 10 jucători ar fi tras la poartă, însă Ola John a ales să dea o scăriţă, fiind un jucător de mare valoare.

În Olanda nu a fost greşeală tehnică, pur şi simplu a fost ghinion. Tătăruşanu a alunecat exact în momentul în care a vrut să lovească mingea. Cei care îl critică pe Tătăruşanu ar trebui să analizeze şi evoluţia fotbaliştilor de câmp şi sunt sigur vor vedea că au greşit de cel puţin două ori în meci fiecare", a declarat portarul Rapidului pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite