Coman: "Nu vreau să fac rău Braşovului. Îmi doresc doar să fiu în teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman se desparte de FC Braşov
Dani Coman se desparte de FC Braşov

Dani Coman şi-a depus memoriul pentru a deveni liber de contract în urmă cu o săptămână, iar astăzi urmează să se judece cazul său. Indiferent de decizia LPF, goalkeeperul speră să se înţeleagă cu patronul Ioan Neculaie în privinţa banilor pe care îi mai are de primit

"Nu am mai avut de ales, au trecut deja mult prea multe luni fără să fiu plătit, aşa că a trebuit să apelez la memoriu pentru a-mi recupera banii. A început campionatul şi vreau să joc, nu să mă judec pentru bani. Încă sunt optimist şi sper ca totul să se rezolve bine. Am tot amânat, am avut încredere că situaţia se va rezolva, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

Sper chiar şi acum să ajung la o înţelegere amiabilă cu FC Braşov, pentru că nu vreau să fac rău, nici măcar indirect, acestei echipe. Am purtat o discuţie cu patronul Ioan Neculaie, însă deocamdată nu am ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte situaţia mea. Nu ştiu ce va fi dacă voi fi declarat jucător liber. Ce ştiu sigur e că vreu să fiu în teren", a spus Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite