Coman: "Va veni o zi când voi juca din nou la Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, că nu crede că gruparea ardeleană va face recurs, în cazul în care Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF îi va da lui dreptate în diferendul financiar pe care îl are cu clubul său.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a analizat, marţi, cazul "Coman-FC Braşov" şi a rămas în pronunţare.

"Sper să se rezolve cât mai repede, pentru că nu-mi convine situaţia, eu vreau să joc fotbal. Comisia a rămas în pronunţare. Ar fi bine să decidă repede, deoarece e benefic pentru ambele părţi. Dacă mi se va da dreptate, sincer nu cred că Braşovul va face recurs, deoarece dânşii ştiu situaţia mea contractuală. E o perioadă mai lungă de când am bani de luat. Eu am înţeles situaţia financiară a clubului, am înţeles că sunt întârzieri de o lună, două, trei, cinci, şase, dar la mine e deja mult prea mult", a spus Coman.

Întrebat dacă a primit vreun ban de la Braşov anul acesta, Coman a răspuns: "Sunt probleme contractuale şi nu aş vrea să discut prea mult despre acest aspect financiar".

Coman a afirmat că dacă va fi nevoie de el, va juca în partida cu Steaua, din etapa a III-a a Ligii I. "Eu sunt sub contract cu FC Braşov, mă prezint la fiecare antrenament, sunt apt fizic, sunt pregătit, iar dacă va fi nevoie de mine voi juca cu Staeaua. Oriunde voi fi, contra Stelei îmi doresc mereu să câştig", a precizat Coman.

Portarul Braşovului a declarat că s-a gândit mereu că va reveni la Rapid. "Rapid e echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii, unde mi-am dorit să ajung de când eram copil. Este echipa la care ţin foarte mult. Normal că din momentul în care am fost îndepărtat de acolo m-am gândit că va veni o zi când voi juca din nou la Rapid", a spus Coman.

Portarul Dănuţ Coman şi-a depus memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF pentru a deveni liber de contract, din cauza restanţelor financiare pe care le are FC Braşov faţă de el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite