Coman: "Nu merit la naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Dani Coman a declarat că este important pentru moralul jucătorilor faptul că Rapid nu a pierdut în timpul regulamentar al partidelor amicale disputate în turneul de pregătire din Spania.

"În turneu totul a fost perfect, chiar şi rezultatele ţinând cont că nu am pierdut în timpul regulamentar. Iar asta e important pentru moralul nostru, apărarea întotdeauna şi-a făcut datoria. Sunt sigur că vom şi înscrie, aşteptăm meciurile oficiale. Ne aşteaptă un retur foarte greu", a spus Coman.

Portarul rapidist a adăugat că nu merita să fie convocat la echipa naţională pentru turneul din Cipru. "Dacă meritam să fiu la echipa naţională cu siguranţă eram acolo. Deci nu merit", a precizat Coman.

Echipa Rapid s-a întors, miercuri, din stagiul de pregătire din Spania început la 23 ianuarie. În amicalele disputate în acest turneu formaţia antrenată de Marius Şumudică a înregistrat două victorii, 3-1 cu Dnepr Dnepropetrovsk şi 1-0 cu Viktoria Plzen şi două înfrângeri, 3-5 (în urma loviturilor de departajare) cu Rosenborg Trondheim şi 1-3 (în urma loviturilor de departajare), cu Malmo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite