UPDATE. Coman are multiple rupturi musculare la braţul stâng. Lipseşte cel puţin două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Coman, portarul Rapidului îşi sărbătoreşte aszăzi onomastica pentru că, deşi puţină lume ştie, îl mai cheamă şi Dumitru, dar în loc să petreacă, goalkeeper-ul a trebuit să ia drumul spitalului pentru a i se stabili un diagnostic după accidentarea la braţul stâng. Şi l-a primit.

Coman a fost nevoit să aştepte 24 de ore după lovitura aplicată de Prepeliţă în meciul de luni seara pentru a se putea pune un diagnostic corect, iar azi a efectuat un RMN. Analizele au arătat multiple leziuni musculare la braţ pentru care este envoie de minimum două săptămâni de repaus total. Jocurile din Cupă, cu CS Mioveni, din campionat, cu Astra şi cel din Liga Europa, de la Varşovia, ies deci din discuţie pentru portar, care va fi înlocuit în această perioadă de Cătălin Straton.

"Rezonanţa magnetică a arătat mai multe rupturi la nivelul muşchilor braţului. Din fericire, la nivel osos totul este în regulă. La o astfel de accidentare e nevoie de două - trei săptămâni de repaus, dar, la cum îl ştiu de luptător pe Dani, există ceva speranţe pentru a reintra cu Legia Vraşovia, pe 3 noiembrie. Cu Otopeni şi cu Astra e însă exclus să joace!". a afirmat medicul Rapidului, Marian Dumitru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite