Coman a dat-o la-ntors: "I-am dat lui Prepeliţă o palmă părintească!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie Steaua-Rapid
Bătaie Steaua-Rapid

După ce iniţial a negat că l-ar fi lovit pe Prepeliţă în parcarea stadionului, Dani Coman a recunoscut că l-a pălmuit pe stelist, însă a menţionat că s-a împăcat cu el după ce au vorbit la telefon.

"Am vorbit mai devreme cu Andrei Prepeliţă şi mi-a explicat că tot ce a făcut a fost fără intenţie. Că nu a putut să îşi tragă picioarele. Am înţeles şi ce a spus el, îl cred. Ne cunoaştem de mult timp. Şi dacă îi dădeam o palmă îi dădeam părinteşte, pentru că el a crescut lângă mine. Important este că ne-am împăcat şi că am uitat tot ce s-a întâmplat. Suntem prieteni în continuare. Eu nici nu pot conduce. Am fost inspirat, am ferit capul.

Întrebaţi-l pe Andrei, nu a fost nici o palmă. Nu avem răutăţi, noi suntem prieteni. Fiecare ne doream să câştigăm, probabil de asta a fost intrarea aceea dură a lui Prepeliţă. A fost o palmă părintească.

Ce ar trebui să fac, să nu mai ies din casă? Sunt foarte speriat. Sunt convins că a fost o glumă a domnului Becali. Noroc cu declaraţia asta, că am mai râs şi eu. Abia aştept să termin antrenamentul şi să mă duc să beau o cafea în Dorobanţi", a spus Dani Coman la GSP TV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite