Coman nu vrea să plece de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea  Bornescu şi Dani  Coman
Mircea Bornescu şi Dani Coman

Cu o săptămână înaintea primei etape din retur, scandalul Coman-suporteri-Bornescu s-a redeschis. Dani a fost înjurat de galerie în meciul amical cu Astra Ploieşti şi a cedat.

Portarul a fost eliminat pentru un fault dur, iar în momentul în care a părăsit terenul acesta le-a arătat gesturi de ameninţare fanilor care l-au contestat şi i-au cerut să plece de la Rapid. Pentru a nu inflama şi mai mult situaţia, şefii giuleşteni au găsit soluţia: Bornescu va fi titular de acum încolo, iar Coman va fi protejat de conflictul cu suporterii urmând a sta mai mult pe bancă.

"Vreau să-mi duc contractul până la capăt cu Rapid", ne-a declarat goalkeeperul cu care Rapidul a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA (2005-2006).

Disputele dintre Dani şi fani datează din septembrie

5 Septembrie: Primele fluierături de la revenirea în Giuleşti, Dani Coman le-a "încasat" în timpul amicalului cu Şahtior: "Rapidiştii adevăraţi nu m-ar înjura niciodată", a spus acesta la final.

18 noiembrie: Înainte de întâlnirea cu Universitatea Cluj, acesta a declarat că fanii care îl înjură sunt doar nişte "laşi". "De ce nu au făcut scandal când am fost trimis la echipa a doua în era Peseiro".

28 noiembrie: După înfrângerea cu FC Braşov (0-2), a aruncat cu telefonul mobil în autocar sub ochii antrenorului Marius Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite