Cohn: "Nu avem jucători indispensabili, nici Torje nu este esenţial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torje a fost ofertat şi de Steaua, Gigi Becali fiind dispus să plătească două milioane de euro
Torje a fost ofertat şi de Steaua, Gigi Becali fiind dispus să plătească două milioane de euro

Fost acţionar în Ştefan cel Mare, Vova Cohn, crede că Gabi Torje poate pleca de la Dinamo la orice club care oferă suma cerută de roş-albi pentru că nu niciun jucător nu este indispensabil "câinilor".

"Ştiam că Borcea a preluat acţiunile lui Buşcă şi urma ca ceilalţi doi acţionari să-l compenseze, să-i dea bani. Mă mir dacă l-a criticat pe Săvulescu, pentru că sunt prieteni buni. A fost un moment de nervozitate din partea lui Borcea.

Săvulescu e un băiat civilizat, mai liniştit, nu cred că vrea să facă ceva ce ar putea dezbina clubul. Probabil că s-a exprimat mai neatent, dar mie mi s-a părut pertinentă declaraţia sa", a spus Cohn la sport.ro.

Acesta s-a referit şi la lotul de jucători şi antrenor: "Liviu Ciobotariu e un băiat muncitor, care ştie despre ce e vorba în fotbalul mare. Ar fi bun un atacant de genul lui Claudiu Niculescu. Ne-ar trebui un jucător care să aibă alura lui Răducioiu. Nici unul dintre jucătorii de la Dinamo nu este esenţial în acest moment. Nu l-am văzut pe Torje sau pe alt jucător de la Dinamo să schimbe situaţia unui meci de la un minut la altul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite