Clujul îşi află astăzi adversarii din grupele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, cu începere de la ora 19.00, în direct la TVR1, CFR Cluj îşi va cunoaşte adversarii din grupele Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi de la Monaco prefaţează a 35-a ediţie a Supercupei Europei, care se va disputa mâine între Inter Milano şi Atletico Madrid pe stadionul „Louis II" din Monte Carlo, acolo unde Steaua a bătut în 1987 Dinamo Kiev printr-un gol marcat de Hagi.

Cu ocazia tragerii la sorţi, UEFA va desemna şi cei mai buni jucători din Ligă de anul trecut. Premiile pentru ediţia din acest a celei mai importante competiţii intercluburi nu s-au modificat. Numai din simpla participare, CFR Cluj va încasa de la forul european 7,1 milioane de euro!

Mai mult, pentru o victorie bonusul este în valoare de 800.000 de euro, în timp ce o remiză va aduce 400.000 de euro. În faza grupelor, două echipe din aceeaşi ţară nu se pot întâlni, iar formaţiile din acelaşi oraş nu pot juca meciuri în aceeaşi zi.

Pot întâlni BarÇa sau real

Pentru CFR există două variante. Cea cu ghinion ar putea fi o grupă din care să mai facă parte Inter, Real Madrid şi Schalke 04, noua echipă a lui Raul! O variantă în care românii ar putea să facă şi puncte ar arăta aşa: Olympique Lyon, Benfica, FC Basel. Prima etapă din Ligă este programată pentru 14/15 septembrie. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite