Clujenii l-au pus la zid pe Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Minteuan e lipsit de noroc. Ameninţat cu înlocuirea, tehnicianul campioanei a scăpat printre degete victoria pe terenul Braşovului, deşi elevii lui au condus în două rânduri.

CFR a început bine partida de sub Tâmpa şi a deschis scorul prin Kone, după un contraatac rapid. Braşovul a revenit în joc după pauză printr-un gol al veteranului Ilyeş, însă Rada i-a adus din nou pe clujeni în avantaj cu un şut fabulos din lovitură liberă.

Mureşan: „e penibil! N-are valoare!"

Jucătorii campioanei n-au apucat să se bucure prea mult, întrucât în faza imediat următoare, Teo Crăciunescu (foto) a acordat uşor penalty la un contact între Kivuvu şi Hadnagy, iar Distefano a transformat.„A fost un meci frumos cu multe acţiuni de poartă, însă, din păcate, stricat de arbitraj. Eu unul m-am săturat de aşa ceva. Mereu jucătorii şi antrenorii plătesc, sunt daţi afară, dar arbitrii niciodată. Ce păţeşte un arbitru? Ia trei etape de suspendare şi gata.

Nu mă mulţumeşte deloc rezultatul. Am avut victoria în mână, dar am scăpat-o printre degete din cauza lui Teo Crăciunescu", a declarat Alin Minteuan, antrenorul formaţiei din Gruia. Mai virulent a fost preşedintele CFR‑ului, Iuliu Mureşan: „Crăciunescu a fost penibil. N-are valoare. N-are ce căuta în arbitraj. O să fac tot posibilul să nu vină niciodată la Cluj! A arbitrat după o suspendare de şase etape şi a făcut din nou prăpăd".

FC Braşov: Kajcsa - I. Voicu, Oros, Gaucho, Cr. Ionescu (Hadnagy) - Williams, Ilyeş, Toloza, M. Cristescu (Distefano
61), Chipciu – Teixeria (Viveiros 27).
Antrenor: Antonio Conceiçao
CFR Cluj: Mincă - Rada, Diogo, Cadu, Panin – Bastos (Peralta 70), Kivuvu, E. Dică, Sare, E. Kone - Bud. Antrenor: Alin Minteuan
Goluri: Ilyeş 64, Distefano 80-pen. / Kone 16, Rada 78
Stadion „Tineretului“: 5.000
Arbitru: Teodor Crăciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite