Clujenii au decis: Ana Maria Prodan, persona non grata în oraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de clujeni au semnat o listă prin care doresc să o declare persona non grata pe Ana Maria Reghecampf, manager general al echipei de fotbal Universitatea Cluj.

Declaraţiile făcute de Ana Maria Prodan, atât în ceea ce îi priveşte pe susţinătorii echipei, cât şi pe clujeni în general, şi pe consilierii locali, în special, au stârnit revolta cetăţenilor.

Anamaria Prodan a devenit inamicul numărul 1 al publicului la Cluj

Iniţiativa strângerii de semnături împotriva managerului „U" Cluj îi aparţine lui Liviu Alexa, care îşi motivează acţiunea de a o declara persona non grata „pe această individă care înjură Clujul", declarând că şi-a propus să strângă 2.000 de semnături prin care să iniţieze acest proiect la Consiliul Local, deoarece „în ultimele două săptămâni a depăşit cu mult stadiul unui limbaj civilizat şi a făcut foarte multe aprecieri jignitoare la adresa oraşului şi a cetăţenilor săi. Pentru asta consider că ea ar trebui declarată persona non grata în Cluj. Am început de zece minute şi am umplut deja două pagini de semnături. Oamenii nu au rămas insensibili la jignirile ei repetate", anunţă citynews.ro.

CITEŞTE ŞI:

Prodanca vrea să cumpere Universitatea Cluj...eşalonat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite