FOTO „Cluj Arena“, gata în proporţie de 98%. Vezi cum arată bijuteria de pe Someş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadion al Clujului este gata în proporţie de 98%. Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. La data de 30 septembrie, noua bijuterie va fi dată în folosinţă de către constructor.

Partea de finisaje este gata deja în proporţie de 90%, iar cum gazonul a fost deja montat demult, iar 25.000 de scaune deja sunt pe stadion, lucrările au intrat pe ultima sută de metri. La data de 30 septembrie, urmează ca cei care au construit stadionul să predea spaţiile, urmând ca apoi Consiliul Judeţean să decidă care va fi utilitatea acestora.

image

ClICK AICI PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO CU STADIONUL

„Vom face licitaţie pentru concesionarea lojelor. Fiecare dintre ele are între 12 şi 15 locuri, iar orice corporaţie, bancă sau firmă care va dori închirierea, este liberă să o o facă. Noi practic licităm un spaţiu finisat, fără mobilier. Până la data de 30 septembrie şi amenajările exterioare vor fi gata. Până acum Banca Transilvania, Terapia, Ursus şi Nokia şi-au exprimat interesul să înschirieze lojele“, a declarat Alin Tişe, care a adăugat că suma de pornire a licitaţiei este de 10.000 de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite