Clubul Pandurii îi trimite scrisori lui Stromajer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii Tg. Jiu
Pandurii Tg. Jiu

Atacantul Jaka Stromajer nu e de găsit, aşa că oficialii de la Pandurii Tîrgu Jiu au posta pe site-ul oficial un comunicat prin care îl invită pe atacant la sediul clubului pentru a lămuri situaţia.

Stromajer a fost învoit la începutul lunii noiembrie de către antrenorul Petre Grigoraş pentru a-şi rezolva probleme personale, dar nu s-a mai întors la club. Atacantul a fost în atenţia Stelei la un moment dat, dar "dispariţia" sa i-a determinat pe oficialii roş-albaştrilor să renunţe la ideea de a-l achiziţiona, conform gsp.

Iată "scrisoarea" adresată de gorjeni lui Stromajer:

"Stimate Domnule Jaka Stromajer

Avand in vedere refuzul dumneavoastra de a primi citatia nr. 3213 din data de 16.12.2011 care v-a fost trimisa prin serviciul de posta rapida DHL;
Avand in vedere ca incepand cu data de 14.11.2011 ati absentat nemotivat de la antrenamentele si jocurile oficiale ale CS Pandurii Lignitul Tg-Jiu, astfel cum rezulta din referatele intocmite de domnul Grigoras Petre, care au fost aduse la cunostiinta conducerii administrative a clubului;

Va invitam in data de 12.01.2012, ora 12.00 la sediul clubului nostru din Tg-Jiu, strada Victoriei nr. 22, jud. Gorj, pentru a participa la sedinta Consiliului Director in vederea prezentarii apararilor de care intelegeti sa va folositi cu privire la faptele care vi se imputa.
Totodata, va informam ca in situatia in care veti absenta de la sedinta Consiliului Director, aveti posibilitatea de a transmite un punct de vedere scris cuprinzand apararile dumneavoastra.

CS PANDURII LIGNITUL
Marin Condescu, Presedinte"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite