Clubul de fotbal Delta Tulcea a intrat în insolvenţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa DELTA TULCEA e antrenată de fostul mare internaţional Cristi Dulca
Echipa DELTA TULCEA e antrenată de fostul mare internaţional Cristi Dulca

După ce s-a ales praful de SC FC Delta Tulcea SA, un surogat inventat de mai marii fotbalului tulcean, o societate comercială cu pierderi de aproape un milion de euro conform bilanţului contabil şi trecută pe linie moartă, iată până şi AS Fotbal Club Delta Tulcea a ajuns nu rău, ci şi mai rău. Dacă SC-ul, la care timp de un an administrator a fost Haralambe Meregiu, în sezonul 2009-2010, a avut pierderi contabile de aproape un mili

instanţa de judecată a şi desemnat în calitate de administrator judiciar HM Expert IPURL care va exercita atribuţiile prevăzute de art.20 din Legea nr.85/2006 şi pe cele care îi vor fi stabilite de judecătorul sindic, precum şi orice alte atribuţii care îi revin, cu o retribuţie de 2.500 lei + TVA. Un fleac prin comparaţie cu lefurile şi mai ales primele celor de la Delta Tulcea, inclusiv a celor care au mânat corabia echipei fanion de fotbal a Tulcei spre acest naufragiu.

Naufragiu spre care s-a mers încă din aprilie 2011 atunci când SC Tundo Invest SRL din Braşov a deschis procedura insolvenţei pentru FC Delta Tulcea pentru neplata unei facturi privind un stagiu de pregătire centralizată. Specialiştii cu care s-a înconjurat Haralambe Meregiu şi-au dat dimensiunea priceperii şi în materie juridică astfel încât s-a pierdut cu graţie acest proces, iar soluţia dată de instanţa de judecată în şedinţa din 13 octombrie spune tot despre calitatea celor care au apărat interesele clubului Delta Tulcea: "Anulează contestaţia formulată de debitoare ca netimbrată". Unii ar spune că pentru netimbrare s-a pierdut procesul, şi poate că au dreptate, însă este posibil să se fi pierdut oricum, dar poate mai târziu, timp în care s-ar fi putut stinge debitul. Un debit banal în fond, contravaloarea unul cantonament, prin comparaţie cu câţi bani se toacă la Delta cam cât negru sub unghie.

SURSA: liga2.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite