Claudiu Niculescu va reveni de săptămâna viitoare pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, s-a declarat extrem de mulţumit de faptul că a debutat cu o victorie pe "Cluj Arena", apreciind că jucătorii săi aveau mare nevoie să învingă Astra Ploieşti, scor 3-1, în etapa a XXII-a a Ligii I.

"Sunt foarte fericit, mă bucur că băieţii au avut încredere, sunt fericit că am debutat pe Cluj Arena cu o victorie. Era mare nevoie de această victorie. Ultimul meci şi singurul câştigat aici a fost împotriva Braşovului, în toamnă. Jucătorii şi-au pierdut încrederea în ei, este bine că am reuşit săi motivez. Am avut puţine emoţii, dar după ce am reuşit să-i egalăm, chiar m-am liniştit. Toţi s-au dăruit şi au arătat că-şi doresc foarte mult această victorie. A contat foarte mult că a venit şi patronul Florian Walter. A avut azi o discuţie cu ei, s-au simţit oarecum părăsiţi. A fost şi la pauză la vestiare să ne încurajeze. M-a încurajat şi pe mine şi mi-a spus că este alături de mine şi are încredere totală în staful tehnic", a declarat Niculescu la DigiSport.

El a precizat că a discutat mult în această săptămână cu atacantul Gheorghe Grozav, care a marcat un "gol superb", din foarfecă, şi care are "calităţi extraordinare". Niculescu a mai spus că este posibil să revină în teren spre finalul sezonului: "De săptămâna viitoare mă voi antrena, poate mă veţi vedea şi în teren".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite