Claudiu Niculescu: "E bine că am reuşit să spargem gheaţa, altfel am fi început să ne pierdem încrederea în noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei meciuri fără victorie, Universitatea Cluj a reuşit să spargă gheaţa în meciurile amicale, învingând formaţia letonă Daugava cu 6-0. Golurile au fost marcate de Adrian Cristea, Tony (de trei ori), Păcurar şi Morar.

Veteranul Claudiu Niculescu este optimist după succesul obţinut de echipa sa.

"Nu se pune problema să fiu supărat după meciurile în care nu marchez. Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa în acest turneu. Au fost 3 înfrângeri care nu au prins bine, ne-a scăzut puţin încrederea în forţele proprii.

Rezultatele sunt importante pentru încrederea echipei. A fost o victorie destul de clară şi asta e important. Ne-am pregătit destul de bine, au fost trei eşecuri, într-adevăr, dar nu e presiune. Ştim că vor veni şi momente bune.

Este al 19-lea an în fotbalul profesionist de când sînt în cantonamente, cred că de 14 ani merg în Antalya. La Cluj, chiar dacă va fi frig, avem condiţii foarte bune. Un teren sintetic cum nu prea sunt în ţară. Va fi frig, dar ce să facem, jucăm numai pe căldură?

Rapid a dovedit şi în tur şi dovedeşte şi acum că e o echipă foarte, foarte bună. Nu sunt relevante amicalele, nu reprezintă acelaşi lucru cu meciurile oficiale", a spus Claudiu Niculescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite