Claudiu Niculescu: “Mai am multe goluri de dat în prima ligă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 34 de ani al Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, a acordat un interviu siteului oficial al echipei, www.universitateacluj.ro, în care a vorbit despre obiectivele noi sale formaţii.

- Cum te-ai acomodat la Universitatea Cluj şi care ar fi primele tale impresii după partida cu Steaua?

- M-am acomodat destul de bine, cu toate că nu am apucat să fac decât trei antrenamente cu echipa înaintea meciului cu Steaua. Sunt puţin dezamăgit de meci, pentru că n-am reuşit să scoatem un rezultat bun.

- Ai reuşit un gol la debut iar suporterii te-au aplaudat la final.

- Aş fi preferat să nu marchez, dar să câştigăm sau să facem egal, asta era mult mai important. Îmi pare rău că nu am reuşit să-i bucurăm pe aceşti suporteri fantastici. M-am aşteptat ca stadionul să fie plin, pentru că era vorba de revenirea Universităţii în prima ligă, dar nu m-am aşteptat ca suporterii să cânte atât de frumos timp de 90 de minute. Este ceva extraordinar să-i auzi.

- Eşti recunoscut în Romania pentru execuţiile spectaculoase şi golurile din lovituri libere. Va avea ocazia publicul să mai vadă aşa ceva?

 - Sper că da, pentru că mai am multe goluri de marcat în prima ligă. Nu mi-am spus ultimul cuvânt.

- Ce obiectiv personal ai pentru acest campionat?

- Mi-am propus să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă să ajut pe “U” Cluj. Mă voi dedica echipei.

 - Cum ţi  se pare echipa Universităţii Cluj în raport cu celelalte nou-promovate?

- Este cea mai bună dintre nou-promovate, este foarte clar. Vom face tot posibilul să fim cât mai sus în clasament şi cred sincer că o clasare undeva pe locurile 9-12 este realizabilă. 

- Eşti un fotbalist experimentat. Ce i-ai sfătui pe colegii din echipa care sunt abia la primele jocuri în Liga 1?

- Am discutat cu câţiva şi înaintea meciului cu Steaua. Le-am spus să fie ei înşişi, să nu se gândească la faptul că debutează cu Steaua şi i-am sfătuit să joace curajos pentru că este doar un joc de fotbal. Trebuie să-ţi păstrezi cumpătul, să te gândeţti doar la joc.

- Ai apucat să vezi Clujul? Ce impresie ţi-a lăsat?

- Clujul îl ştiam, dar n-am avut prea mult timp la dispoziţie să-l vizitez. O voi face după ce va veni familia mea aici.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite