Claudiu Niculescu, la primul antrenament ca interimar la „U" Cluj! „Sunt capabil să-mi mobilizez colegii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu a mai fost în postura de antrenor
Claudiu Niculescu a mai fost în postura de antrenor

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat înaintea primului antrenament pe care l-a condus în calitate de antrenor interimar la "U" Cluj în acest an, că este convins că are puterea să-i motiveze pe colegii săi să obţină o victorie contra celor de la CS Mioveni.

"Îmi pare rău pentru Ionuţ Badea, dar asta e viaţa antrenorilor, primul sacrificat e întodeauna antrenorul. Am fost numit interimar pentru ultima etapă, aşa că la finalul săptămânii sperăm să ne bucurăm cu toţii. Eu zic că-i voi mobiliza pe băieţi. E normal ca ei să fie puţin cu moralul la pământ pentru că au trecut câteva jocuri în care nu am cunoscut victoria. Cred că până duminică le voi ridica moralul şi-i voi face să câştige", a spus Niculescu.

Niculescu a afirmat că nu a discutat cu Ionuţ Badea de când acesta a fost demis de la echipă şi a adăugat că finanţatorul Florian Walter i-a transmis să se ocupe de antrenamente în această săptămână. "N-am apucat să vorbesc la telefon cu Ionuţ Badea. Domnul Walter mi-a transmis doar să pregătesc echipa bine pentru meciul de duminică. Mi-aş dori ca dânsul să vină la meci, rămâne de văzut dacă o va face, am înţeles că şi el are un program încărcat pentru această săptămână", a completat Niculescu.

Claudiu Niculescu a infirmat că a avut vreun conflict de-a lungul timpului cu Mircea Rednic, tehnician care se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Badea la "U" Cluj. "Asta e o mare prostie ce s-a scris. Am colaborat întodeauna foarte bine cu Mircea Rednic. E un antrenor valoros, dar mai multe nu ştiu. Conducerea va alege cea mai bună variantă pentru postul de antrenor", a precizat Niculescu.

Atacantul se află la al doilea mandat ca antrenor-interimar, după ce în campionatul trecut a condus echipa în două jocuri ca urmare a demiterii lui Marian Pană. Atunci, cu Niculescu pe bancă, "U" a obţinut un singur punct, 1-1 cu Pandurii Târgu-Jiu şi a pierdut cu 0-3 partida din deplasare cu Rapid.

Antrenorul Ionuţ Badea a fost demis de la Universitatea Cluj, imediat după meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei FC Vaslui, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite