Claudiu Niculescu: "Penalty-ul a fost dat mult prea uşor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat că arbitrul Ionel Ivan a acordat penalty prea uşor la faza în urma căreia Victoria Brăneşti a egalat, în meciul pierdut de clujeni, scor 2-3, însă a precizat că el şi colegii săi nu au nicio scuză pentru înfrângere.

"Nu găsesc nicio explicaţie pentru ce ni se întâmplă. Am avut o perioadă foarte bună de 4-5 meciuri, în care am câştigat tot şi uite că acum am luat un singur punct în ultimele patru partide. Brăneştiul era o echipă de bătut, dar ocaziile se răzbună. Se poate spune că e şi o problemă psihologică la echipă, dar să fiu sincer atunci când ai 2-0 şi încă 4-5 ocazii mari nu mai ai nicio scuză. În prima repriză am fost peste ei, ei au avut o singură ocazie şi au şi marcat. Nu ştiu dacă arbitrajul a influenţat rezultatul, dar ca o părere personală pot să vă spun că penaltiul a fost dat mult prea uşor. La finalul meciului a venit domnul Walter la noi în vestiar, i-am spus ceea ce vă spun şi vouă, că nu găsim nicio explicaţie pentru acest eşec", a spus Niculescu.


Claudiu Niculescu a precizat că nu crede că tehnicianul Marian Pană ar trebui să plece de la echipă. "A făcut lucruri foarte bune aici şi sunt convins că mai poate să facă şi în continuare", a adăugat el.

Gabriel Machado, autorul a două goluri în partida cu Victoria Brăneşti, a afirmat că întreaga echipă este vinovată pentru înfrângere. "Golurile mele nu valorează nimic din moment ce am pierdut meciul. Am crezut că suntem înivngători când am avut 2-0 pe tabelă. Suntem cu toţii vinovaţi pentru acest eşec", a menţionat atacantul.

Formaţia Victoria Brăneşti a învins, luni, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Universitatea Cluj, într-un meci disputat la Alba Iulia, în cadrul etapei a XI-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Machado '12, '34, iar oaspeţii au punctat prin Oprea '43 şi Olariu '55 (penalti), Nicoară '75.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite