Claudiu Niculescu: "Cristea e un jucător de mare valoare, ne va ajuta foarte mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat duminică pentru ProSport, că a vorbit des cu Adrian Cristea în ultima perioadă şi e convins că mijlocaşul îşi va face simţită prezenţa în sens pozitiv în Ardeal.

Niculescu nu crede că vacanţa de Crăciun şi Revelion a fost prea scurtă şi a anunţat că revine la antrenamente cu poftă de fotbal. "De Crăciun am petrecut cu familia, în jurul bradului, iar de Revelion am mers câteva zile în Poiana Braşov. Vacanţa mi s-a părut suficientă, deşi a trecut foarte repede. Acum gata cu odihna, cu sarmalele şi cu toate bunătăţile de sărbători. Ne aşteaptă o perioadă importantă. Sunt sigur că toţi jucătorii nou-veniţi se vor integra bine şi ne vor ajuta. Am vorbit mult cu Cristea în această perioadă. E un fotbalist de mare valoare şi sunt convins că va face un retur foarte bun", a declarat Niculescu.

Fotbalistul apreciază că, odată cu cele şase transferuri efectuate, Universităţii îi va fi mult mai uşor să-şi îndeplinească obiectivul stabilit de conducerea, adică ocuparea unei poziţii între locurile 8 şi 12. "Având în vedere achiziţiile făcute, şansele de a ne îndeplini obiectivul sunt mai mari decât în tur. Sunt mulţi jucători care ar putea să vină la U, care pot ajuta, dar nu vreau să dau nume. Cred că lotul e aproape complet. Vreau să terminăm cu bine acest campionat, dar în mod clar U Cluj trebuie să ţintească mai sus. Noul stadion şi suporterii echipei obligă", a spus Claudiu Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite