Ciucă: "Situaţia mea este puţin confuză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Mădălin Ciucă a declarat, marţi, că situaţia sa este confuză din cauza unei datorii de 50.000 de euro pe care Universitatea Craiova o are faţă de Gloria Bistriţa în contul transferului său, dar cu toate acestea el speră să continue la formaţia olteană.

"În cazul meu, situaţia este puţin confuză, patronul (n.r. - Adrian Mititelu) mi-a dat asigurări că se va înţelege cu Bistriţa, deşi cei de acolo nu prea vor să aştepte. Dar eu sper ca totul să se rezolve şi să rămân la Craiova", a spus Ciucă, fundaş venit în vară de la Gloria Bistriţa.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani susţine că este linişte la Universitatea Craiva în ciuda scandalului provocat de plecarea jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonament. "La Universitatea viaţa continuă după orice antrenor şi jucător, echipa nu moare aşa repede cum cred unii. Ne pregătim, în acest cantonament a fost linişte, exceptând acel moment cu cei doi jucători care au plecat. Însă pe noi nu ne-a afectat acest lucru", a explicat Ciucă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite