Cîrţu e ironic: „Am greşit pregătirea meciului cu Bayern. Trebuia să le dăm patru, cine sunt şi ăştia, vicecampioana Europei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj spune că speră ca elevii săi să-şi fi revenit din punctul de vedere al moralului înaintea meciului cu Urziceni, de duminică. Acesta spune că CFR primeşte uşor goluri din greşeli individuale şi a fost ironic atunci când a vorbit de meciul cu bavarezii

„Sperăm să continuăm tradiţia şi să nu pierdem cu Urziceni. Va fi un meci greu, cu o echipă care joacă mereu, indiferent de rezultatul de pe tabelă. Au bătut acasă şi Steaua şi Dinamo, dar joacă bine şi în deplasare. Trebuie neapărat să câştigăm nu ne interesează alt rezultat. Nu voi menaja pe nimeni, vor juca toţi cei în formă.

Încă mai sunt şanse de primăvara europeană, dacă vom elimina greşelile individuale. Pentru meciul cu Bayern nu am făcut eu pregătirea aşa cum trebuia, trebuia să le dăm patru goluri şi să mai avem şi două bare. Îmi reproşez faptul că nu am făcut pregătirea de o aşa natură. Bayern e o echipă slabă, cine e, campioana Europei. Nici nu trebuia să se înscrie în Champions League, a jucat acolo de atâtea ori, a câştigat, putea să lase altcuiva locul", a comentat Cîrţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite