Cîrţu despre Kapetanos: „A prejudiciat un club şi fotbalul românesc. A făcut o imbecilitate şi trebuie pedepsit drastic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj a lăudat felul în care a jucat Steaua aseară cu Napoli, dar l-a criticat dur pe atacantul Pantelis Kapetanos, care a fost eliminat după o lovitură cu cotul aplicată unui adversar. Acesta spune că dacă ar fi antrenorul grecului, l-ar fi pedepsit crunt:

Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos şi-a lăsat echipa în zece oameni aseară, la meciul din Europa League, cu Napoli, la scorul de 3-0 pentru gruparea din Ghencea, iar meciul s-a terminat la egalitate, 3-3. Reacţia grecului a fost criticată şi de antrenorul lui CFR Cluj:

„Steaua a avut 30 de minute excelente, dar când ai 3-0 nu poţi să faci o asemenea imbecilitate ca acest băiat (n.red - Kapetanos). Nu se poate aşa ceva. El a prejudiciat un club, o echipă şi întreg fotbalul românesc. Odată cu acest rezultat putem spune că şi 3-0 e un scor periculos. E de neînţeles şi neiertat ce a făcut el. Dacă aş avea unul ca ăsta l-aş pedepsi crunt. A gândit balcanic, ce să mai zicem“, a fost reacţia lui Cîrţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite