Cîrţu deplânge situaţia "valetului" Luţu: "A avut talentul lui Hagi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Luţu
Ionuţ Luţu

Sorin Cîrţu, antrenorul care a lucrat cu Ion Ionuţ Luţu la Universitatea Craiova şi la Pandurii Tg. Jiu, deplânge situaţia fostului fotbalist.

"Eu chiar l-am considerat noul Hagi, pentru că de la Gică, nici un alt fotbalist român n-a mai avut un asemenea control al mingii! E treaba lui că a ajuns în situaţia aceasta. Gigi n-ar fi trebuit să facă acele declaraţii despre el", a comentat antrenorul pentru "Gazeta Sporturilor".

Becali povestise că l-a angajat pe "Hagiluţu" inspirat fiind de un serial turcesc pe care-l urmărea: "Fiecare başkan din film avea câte un aghiotant d-ăsta superfidel, care nici nu se căsătorea din devotament faţă de stăpân, şi se spânzura dacă făcea o greşeală în relaţia cu şeful lui. Mi-am zis «Dacă aş găsi şi eu unul d-ăsta...», până când Dumnezeu mi l-a scos în cale pe Luţu! El e aghiotantul numărul 1 acum, îmi ţine butonii, îi lustruieşte, are mereu nişte DVD-uri cu filme noi, are ochelarii mei la el, pregătiţi. Şi are grijă de toate cât sunt eu plecat din ţară".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite