Cîrţu: "Dacă va câştiga o echipă, are şanse mari pentru primele două locuri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Sorin Cirtu, nu se teme de meciul pe care echipa sa il va juca luni, impotriva lui Dinamo

"Dacă va câştiga o echipă, are şanse mari pentru primele două locuri. Să nu fie copleşită apoi de entuziasm şi să exploateze în celelalte meciuri. Am cerut jucătorilor să nu se mai gândească la meciul cu Braşov şi să se gândească la partida cu Dinamo, care este crucială, capitală pentru noi", a spus Cîrţu.

"Dinamo este un adversar de calibru. Întotdeauna la întâlnirile Dinamo - Steaua, indiferent de poziţiile din clasament sau obiectivele, aproape atinse sau nu, reacţiile sunt la fel din partea celor două echipe, din partea fanilor. Sunt prea mari orgoliile puse în joc. La o partidă cu Dinamo ne aşteptăm ca stadionul să fie plin. Sunt mulţi care trăiesc dragostea pentru Steaua, care se caracterizează prin aceste partide, cu Dinamo, cu Rapid. Poate dau mai puţină importanţă dacă se realizează nu ştiu ce obiectiv", a mai spus tehnicianul Stelei.

Incert pentru meciul cu Dinamo pînă astăzi, Gardoş a primit acordul medicilor de a juca luni: "Da, Gardoş poate juca, ieri s-a antrenat normal. Să vedem până la partidă care va fi starea lui de sănătate. Are şi Tănase nişte probleme, Să vedem la antrenamentul de azi care este starea de sănătate. Mai sunt două zile care ne pot releva multe aspecte"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite