Cîrţu sare în apărarea lui Martinovici: "E un băiat super. Ar juca şi mijlocaş!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Sorin Cîrţu, a vorbit despre meciul pierdut de echipa roş-albastră la Mediaş cu Gaz Metan (0-3).

"Nu mă aşteptam la un asemena scor. În prima repriză, Steaua nu a exprimat un punct de vedere departe de adevăr. Nu a dat goluri, dar au arătat ceva agresivitate şi în nici un caz la cum au decurs lucrurile în prima repriză nu se aştepta cineva la un asemenea deznodământ.

La duelurile unu la unu mi se părea o prestaţie riscantă a Gazului, era o distanţă mare între jucători pe fiecare compartiment. Din fericire pentru ei, când rămîneau unu la unu pe benzi, centrările erau rezolvate de fundaşi-

Mi s-a părut puţin grăsuţ Florin Costea, e departe de ceea ce era, trebuie să aibă răbdare cu el cei de la Steaua. Am văzut şi comentariile patronului vizavi de el şi de fratele lui, că nu mai valorează nu ştiu câte milioane

Martinovici e un jucător şi un băiat super. El ar trebui să concureze numai pentru postul de fundaş central. Are o plăcere fantastică de a juca, s-ar băga şi ca mijlocaş numai de dragul de a juca", a declarat Cîrţu la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite