Cîrţu: „Trei victorii şi ne batem la titlu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu şi-a făcut ieri un bilanţ al activităţii sale de tehnician al Stelei.

 „Cred că m-am adaptat destul de bine în Ghencea. Aş fi vrut să fi avut maximum de puncte în cele patru meciuri de când am venit eu. Ar fi fost o doleanţă pertinentă la ceea ce am arătat. Două puncte le-am pierdut că am jucat o fază după ureche şi am fost taxaţi, iar celelalte două le-am pierdut pentru că am ratat foarte mult. Le-am spus şi jucătorilor, tot ce au arătat în perioada asta, în cele patru meciuri oficiale, nu am ce să le reproşez din punct de vedere al atitudinii, al agresivităţii. N-a fost meci în care nu au vrut să ia maximum de puncte prin atitudinea avută", a spus "Sorinaccio".

Tehnicianul de 56 de ani consideră că lupta pentru titlul Ligii I se poate relansa în următoarele etape. "Noi ştim ce urmează, în special primele trei meciuri, cu Astra, Galaţi şi Sportul. Un număr maxim de puncte ne poate da şanse pentru primele două locuri. Nici nu trebuie supralicitată victoria cu Urziceni, am stat de vorbă şi cu jucătorii, sunt conştienţi că nu trebuie să lăudăm foarte mult acel meci", a mai spus Cîrţu.

Tehnicianul Stelei a vorbit şi despre posibilitatea ca roş-albaştrii să-l transfere în vară pe mijlocaşul Andrei Prepeliţă, de la Universitatea Craiova: "Mi-a plăcut întotdeauna Prepeliţă. L-am avut elev şi la FC Argeş. Chiar dacă a avut şi momente mai slabe, şi-a revenit, iar acum este un jucător foarte bun".

"E bine pentru conducători că derby-ul Steaua - Dinamo se joacă în a doua zi de Paşte. Pentru noi, tot rău e, tot în cantonament vom petrece Sărbătorile!''
Sorin Cîrţu  antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite