Sorin Cîrţu: "Tănase n-a fost mişcat nici când i s-a dat, nici când i s-a luat banderola de căpitan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîrţu, antrenor Steaua Bucureşti
Sorin Cîrţu, antrenor Steaua Bucureşti

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Cristian Tănase nu a fost afectat de faptul că de la meciul precedent, cu Victoria Brăneşti, nu mai este căpitanul formaţiei "roş-albastre".

"Tănase şi când i s-a dat banderola nu a avut un impact aşa mare asupra lui, nu a fost foarte mult mişcat. La fel şi când i s-a luat banderola. Poate a fost o decizie grăbită punerea lui căpitan. Asta nu înseamnă că pe viitor, când va interveni o mai mare maturizare a lui, nu poate să nu îndeplinească acest rol", a spus Cîrţu.

El a precizat că obiectivul imediat al Stelei este consolidarea poziţei a patra din clasamentul Ligii I. "Tata m-a învăţat că până să-l număr pe doi, trebuie să număr pe unu. Noi avem altceva de numărat până la unu. Deocamdată sunt pe patru, un loc obţinut printr-o conjunctură, pentru că dacă una dintre Dinamo sau Rapid ar fi învins, n-am mai fi fost pe patru. Trebuie să privim lucrurile realist, să ne consolidăm mai întâi acest loc, iar acest lucru putem să-l face printr-o victorie sâmbătă", a mai spus tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite