Ciriaco Sforza: "Steaua este favorită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Grasshopper Zurich, Ciriaco Sforza, a declarat, miercuri, că formaţia Steaua Bucureşti este favorită în partida din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

"Steaua este o echipă foarte bună. Am observat-o şi stă foarte bine din punct de vedere tehnic. În plus au şi foarte mulţi jucători tineri. Publicul şi stadionul Stelei sunt de nivel european. O respectăm pe Steaua, dar nu ne este frică. Steaua este favorită. Noi avem o echipă tânără şi ne bucurăm că vom avea aceste două jocuri. Îl ştiu pe Ilie Dumitrescu, am jucat împotriva lui la Cupa Mondială. Este un fost jucător valoros şi mă bucur că îl reîntâlnesc aici. Nu cred că s-au schimbat foarte multe de când a venit noul antrenor. Într-o echipă jucătorii sunt cei importanţi. Nu am venit să jucăm la 0-0, am venit să jucăm fotbal. La Zurich nu a fost aşa cald cum e aici, dar nu cred că ne va dezavantaja acest aspect", a spus Sforza.

Fundaşul elveţian Boris Smiljanic a afirmat că va fi o provocare pentru el şi colegii săi să joace pe un stadion plin. "Şi noi avem o echipă bună. Suntem curioşi ce se va întâmpla şi va fi o provocare pentru noi să jucăm pe un stadion plin", a precizat Smiljanici.

Antrenament Grasshopper Zurich

image
image

Antrenament Steaua

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite