Circul se întoarce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendat din funcţia de manager general al Craiovei, Victor Piţurcă şi-a anunţat azi prezenţa la cea de-a doua reunire a echipei. Patronul Adrian Mititelu se opune însă din toate puterile. Scandalul dintre Piţurcă şi Mititelu, derulat pe posturile TV, ar putea lua amploare astăzi, când e programată o nouă reunire a formaţiei din Bănie.

Suspendarea lui Victor Piţurcă din funcţia de manager general a produs un circ în toată regula în Bănie. Interzis la reunirea echipei, Piţi s-a certat miercuri ore în şir cu Adrian Mititelu prin intermediul televiziunilor.

Show-ul a început la amiază şi s-a încheiat la aproape două ore după miezul nopţii. Invitat în studioul postului local GTV, managerul general a acceptat să discute prin telefon cu patronul timp de aproape o oră. Dialogul a fost dominat de Piţurcă, iar acesta, deşi era plin de nervi, şi-a permis să-l şi ia la mişto pe Mititelu. Circul ar putea consuma azi un nou episod, întrucât managerul şi-a anunţat prezenţa la a doua reunire a echipei, în vreme ce Mititelu spune că Piţurcă nu are ce căuta la echipă.

Piţi cere 7 milioane, Mititelu face audit

După ce a fost suspendat din funcţie, Victor Piţurcă a anunţat că vrea ca Mititelu să îi achite, conform contractului său, clauza de reziliere de 5 milioane de euro, datoria de 1,8 milioane de euro, plus salariul pe patru luni, adică circa 200.000 de euro. Mititelu a dezminţit însă faptul că Piţurcă ar fi adus 1,8 milioane de euro în club şi a anunţat ieri efectuarea unui audit pentru a afla exact câţi bani trebuie să-i înapoieze fostului selecţioner.

Cearta de la TV

Piţurcă: Băi Adriene, cu ce ţi-am greşit eu, mă?

Mititelu: L-ai pus pe Cristescu să atace fotbaliştii, să spună că nu au valoare...

Piţurcă: Băi, Adriene, vezi mă ce fals şi ce mincionos eşti, mă. Băi, tu vezi, mă, ce rău eşti? Adriene, dacă minţi în halul ăsta, eu nu mai pot să stau de vorba cu tine. Cum să-i spun eu lui Cristescu să atace jucătorii. Eu îi iubesc mai mult decât tine. Stai liniştit, nu îi mai păcăleşti mult.

Mititelu: Cu bucătari raşi în cap vrei să iei tu campionatul?

Piţurcă: Extraordinar, extraordinar! E mai bună femeia aia pe care o ţii tu acolo, aia care îţi toarnă ţie gogoşi şi nu ştie să facă o omletă! Face doar supă şi copane, Băi Adriene, las-o dracu'! Tu ştii pe la ce restaurante am mâncat eu, mă? Tu ştii ce echipe am pregătit eu, mă? Am condus echipa naţională, am condus Steaua, unde era bufet suedez... iar tu habar n-ai ce e prosciutto şi parmezano!

" Eu aş conduce antrenamentul Craiovei. Dar dacă vor fi porţile închise, va fi iar o situaţie penibilă. Am trimis o hârtie ca să ne comunice şi nouă cât va dura suspendarea. "
Victor Piţurcă
manager Univ. Craiova

" Văd că Gigi Becali a spus că nu o să mai antrenez în România. Să-şi vadă de treaba lui. Parcă văd că peste o lună sau două mă bombardează cu telefoanele. "
Victor Piţurcă
manager Univ. Craiova

Despărţire cu scandal de toţi antrenorii

Wotte, acuzat că a fost la curve.Olandezul Mark Wotte a trăit în Bănie deziluzia vieţii lui. Ca să nu-i rezilieze contractul, Mititelu l-a acuzat că a petrecut cu două femei în seara de dinaintea unui meci cu Internaţional Curtea de Argeş şi l-a suspendat din funcţie pentru abateri disciplinare. "Dacă voiam curve, nu mai veneam în România. La Craiova e mai rău ca în Epoca de Piatră", a precizat Wotte.

Trică i-a devastat limuzina!
Eugen Trică a ajuns antrenor interimar la Craiova după suspendarea lui Mark Wotte. El i-a condus pe juveţi doar la un singur meci, apoi a fost acuzat de Mititelu că vrea să facă blat cu CFR Cluj. La auzul acuzelor, Trică a înnebunit, a luat un tac de biliard şi a spart toate geamurile de la limuzina patronului.

Neagoe, demis în direct. Eugen Neagoe a trăit în mandatul lui Piţurcă cea de-a doua umilinţă cu Mititelu. El a mai fost la Craiova ca antrenor şi în 2009. A rezistat atunci aproape trei luni. Mititelu l-a acuzat aproape după fiecare meci pierdut că a greşit tactica, iar la finalul turului l-a anunţat din studioul unui post de televiziune că a încetat colaborarea cu el.

„Mourinho", pus să semneze condica zilnic.Ştefan Stoica este unul dintre antrenorii care a rezistat cel mai mult pe banca Ştiinţei în mandatul lui Mititelu. Cei doi s-au despărţit însă după un circ în toată regula. Mititelu nu a putut să-l dea afară din cauză că ar fi trebuit să-i achite despăgubiri şi l-a suspendat din funcţie. Ca să-l plătească în continuare, patronul i-a cerut să vină zilnic la club şi să semneze condica. "Mourinho" a semnat condica timp de o săptămână, apoi, simţindu-se umilit, nu a mai trecut pe la club.

Ţicleanu, înlăturat prin sms. Aurică Ţicleanu a stat pe banca oltenilor la primele şase etape din acest sezon. Mititelu l-a adus la echipă pentru că a acceptat un salariu modest. "Chiose" a primit lovitura de graţie după un 2-2, în deplasare, cu Astra, după care a declarat că echipa începe să se închege. A fost dat afară printr-un sms, în care patronul a scris: "Nu eşti compatibil cu echipa".

Napoli, lucrat cu jucătorii?
Nicolo Napoli a crezut că Ştiinţa e şansa vieţii lui în antrenorat. Şi, era oarecum îndreptăţit să creadă asta. Cu trei etape înainte de finalul sezonului 2008-2009, oltenii erau foarte aproape de o calificare în Liga Europa. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, italianul trebuia să fie recompensat cu o sumă de bani destul de mare, conform contractului. A fost suspendat din funcţie, iar în ultimele două etape Craiova a pierdut în Ghencea (1-2), după ce a condus la pauză, şi a pierdut acasă cu Vasluiul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite