Circ la Casa Fotbalului! Trimisului Craiovei i s-a închis gura!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circ precum în filme la conferinţa de presă organizată astăzi la Casa Fotbalului. Adalbert Kassai şi Valentin Alexandru, membrii ai FRF, alături de avocaţi ai forului, au organizat o întâlnire cu presa pentru a aduce lămuriri în legătură cu acuzaţiile formulate în ultimele săptămâni de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

La conferinţă a sosit şi vicepreşedintele clubului oltean, Vlad Roşca, încărcat cu documentaţie şi însoţit de unul dintre bodyguarzii lui Adrian Mititelu, cei doi fiind singurii oameni care au luat loc în sală, în afara jurnaliştilor. Acesta s-a aşezat în faţa prezidiului, fapt care a suscitat iritarea lui Valentin Alexandru: "Dumneavoastră în ce calitate sunteţi aici, ziarist sau altceva?". Reprezentantul Universităţii Craiova a replicat: "Vă deranjează prezenţa mea? Am tot dreptul să fiu aici, domnule prim-vicepreşedinte!"

Alexandru a apelat însă imediat la avocaţii aflaţi la aceeaşi masă pentru a stabili aspectul legal al posibilelor intervenţii ale oficialului oltean: "Nu aveţi voie să faceţi niciun comentariu!".

Conferinţa de presă a continuat neperturbată, avocaţii prezentând cadrul legal în care s-au aplicat toate sancţiunile împotriva clubului Universitatea Craiova, respectiv dezafilierea din competiţiile interne.

"Domnul Mititelu a încercat prin asumarea poziţiei de victimă în toată această chestiune să obţină câştig de cauză, însă nu a făcut altceva decât să afecteze noţiunea de fair-play şi să producă suferinţă iubitorilor de fotbal din Craiova. Domnul Mititelu nu a urmat toţi paşii legali pentru depunerea unui memoriu la TAS de la Lausanne. El a fost avertizat în mai multe rânduri să rezolve problemele administrative şi nu a făcut-o. Dacă nu am fi aplicat aceste sancţiuni, tot fotbalul românesc risca să fie afectat. Sancţiunea dată de FRF ste una dură, însă corectă şi legală" a spus Cristian Ene, unul dintre avocaţii FRF, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite