Ciobotariu vrea un jucător de la Alba-Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din primul eşalon au început deja să se gândească la campania de achiziţii din iarnă. Dinamo, Pandurii, Sibiu şi Astra au pus ochii pe fundaşul stânga al Unirii Alba Iulia, Bogdan Bucurică (25 de ani).

Cele patru cluburi au început deja tatonările cu impresarul fotbalistului, în condiţiile în care acesta va deveni la iarnă liber de contract. De remarcat că la meciul de azi au fost în tribune pentru a-l urmărit pe jucător Eugen Pârvulescu (preşedinte exectiv Pandurii) şi Ioan Hămbăşan (preşedinte Voinţa). Interesul lui Dinamo pentru fundaş este unul mai vechi, fiind pe lista "câinilor" încă din 2010.

Bucurică a revenit recent pe teren, după o accidentare care l-a ţinut tot sezonul trecut prin spitale. Culmea ghinionului a făcut ca acesta să se accidenteze în ultima etapă a sezonului 2009-2010, într-un meci cu Pandurii, când Alba era retrogradată matematic. Alba bătuse atunci palma cu Koln pentru transferul jucătorului, pentru 1 milion de euro!

Fundaşul a marcat 3 goluri în acest sezon, fiind cel mai bun jucător în remiza de azi cu Luceafărul Oradea (scor 0-0), conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite